Privat Rengøring København


  Privat rengøring København - din ekspert med 15 års erfaring

  Når vi gør rent hos dig, bliver kvalitet og fleksibilitet altid vægtet højt. Vi forstår godt, at du vælger privat rengøring i København for at få mere tid til familie, børn og venner.

  Derfor arrangerer vi din rengøring, præcis så det passer ind i din hverdag og efter dine behov. En rengøring er nemlig ikke nødvendigvis det samme for dig, som det er for din nabo, og det tager vi altid højde for.

  Vi tilbyder en grundig rengøring af hele din bolig, men hvis du kun har brug for hjælp til at ordne dit køkken og badeværelset, strikker vi altid et godt tilbud på rengøring sammen til dig.

  Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsprodukter

  Som rengøringsfirma er det nødvendigt at bruge en række forskellige produkter, når vi tager kampen op mod skidt og snavs. Derfor har vi valgt udelukkende at bruge miljøvenlige produkter, når vi kommer ud til en privat rengøring i København.

  Det betyder, at du kan være sikker på at få en kvalitetsrengøring uden brug af produkter, der belaster miljøet. Hvis nogen i din husstand har allergi, er det også en naturlig fordel, at dit hjem bliver gjort rent, uden at vi bruger produkter med unødige tilsætningsstoffer.

  Fordele ved professionel privat rengøring i København

  Det har en lang række fordele, hvis du vælger at hyre professionelle til at klare rengøringen hjemme hos dig. Og det giver naturligvis dig mere tid til at tænke på andet end rengøring.

  Når du vælger os til at stå for en privat rengøring i København, er du altid sikret en grundig og effektiv rengøring, hvor vi altid kommer helt ud i hjørnerne.

  Vi har kun professionelle rengøringsassistenter ansat med mange års erfaring, og de leverer et skinnende og støvfrit resultat hver gang. Vi medbringer selvfølgelig selv det nødvendige rengøringsudstyr.

  Få et gratis privat rengøring tilbud i København

  A.J. Multiservice stræber os altid efter at vores kunder skal have den bedste service til de bedste priser, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med et gratis tilbud efter dine behov.


   Fast rengøringsaftale på privat rengøring i København

   Er du på udkig efter fast, privat rengøring i København? Med en fast rengøringsaftale hos os slipper du for at skulle bruge tid på at kontakte os hver gang, du ønsker at få gjort rent derhjemme.

   Det kræver blot, at vi aftaler et fast tidspunkt for, hvornår vores rengøringsteam må komme og svinge støvsuger og moppe hos dig. Det er til mindst gene for dig.

   Efter 15 år i branchen har vi lært, at ingen opgaver er identiske. Vi strikker en skræddersyet aftale sammen lige efter dine ønsker og behov. Det giver det bedste resultat.

   Troværdig virksomhed

   Bekymringsfri hverdag

   Rengøring når det passer dig

   Privat rengøring i København til kundevenlige priser

   Hvad koster vores rengøring til private i København? Det vil være svært at give en generel pris på. Vores priser på rengøring af private hjem afhænger af, hvor stort dit hjem er, hvor ofte vi skal komme forbi, og hvilken type rengøring du ønsker.

   Uanset hvad du ønsker af os, så garanterer vi en skarp og konkurrencedygtig pris, som ikke vil vælte dit månedlige husholdningsbudget.

   Udover en grundig rengøring af dit hjem tilbyder vi også trappevask og vinduespudsning til private i hele København. Du kan se vores vejledende priser her.

   Indhent et tilbud