Privat rengøring


  Få professionel privat rengøring her

  Har du overvejet at få rengøringshjælp til rengøring i dit eget hjem?

  Det er meget normalt, at de fleste selv står for sin egen rengøring. Men rengøring tager også bare rigtig meget af ens tid. Man kan næsten kalde rengøring for en tidsdriver, men det er noget som skal gøres uden, at man rigtig har løst til det. 

  Vi forstår fuldt ud, at du nogle gange bare ønsker at sidde på din sofa, være sammen med dine børn og / eller venner, eller for den sags skyld tage op for at træne, uden at skulle tænke på rengøringen derhjemme.

  Rengøring har en stor betydning for ens sundhed

  Du kan læse mere om rengøring og sundhed inde på sundhedsstyrelsen.

  Det er enormt vigtigt, at får gjort ordenligt rent derhjemme. Heldigvis behøver du ikke selv at stå for rengøringen. Faktisk behøver du ikke at løfte en finger, hvis du kontakter A. J. Multiservice for at stå for din rengøring. 

  Udfyld vores kontaktformular, så skal vi nok vende retur med et tilbud, som du – måske – ikke kan takke nej til. 

  Få mere fritid i hverdagen med privat rengøringshjælp

  Er du en af de personer, som også ønsker mere fritid og frihed i hverdagen? Hos A. J. Multiservice gør vi det nemt for dig at få et rent hjem. Og selvom vi alle har forskellige hverdage og behov, kan vi altid udforme en rengøringsplan, som er opsat præcis ud fra din hverdag, dine ønsker og dine behov.

  Forneden kan du læse 3 grunde til, at du skal vælge os som din rengøringspartner.

  Troværdig virksomhed

  Vi er et registeret firma, og udfører ikke sort rengøring. Du får rengøring, der følger reglerne – både for lovlig rengøring og for at få gjort et ordentlig stykke arbejde.

  Bekymringsfri hverdag

  Du slipper for at skulle bekymre dig om, at du har de fornødne rengøringsmidler. A. J. Multiservice medbringer selv det, som skal benyttes til opgaven. Dermed slipper du også for den bekymring i hverdagen.

  Rengøring når det passer dig

  Når hjemmet trænger til en kærlig hånd, så skal der ikke meget til, før rengøringen virker uoverskuelig. Med vores private rengøring, behøver du ikke at løfte en finger. Vi ordner det hele for dig, så du ikke selv behøver at bekymre dig om støvsugning og aftørring.

  Det er ikke længere nødvendigt at stå for rengøringen selv

  Det har faktisk aldrig været nemmere, ikke selv at skulle stå for det.

  Bor du i området omkring Ballerup, Herlev, Frederiksberg, København og omegn, så er A.J. Multiservice ApS førende inden for privat rengøring.

  Udfyld vores kontaktformular allerede i dag, så kommer vi med et gratis tilbud.

  Privat rengøring priser

  Hvad koster privat rengøring? Det er svært at sige, hvad den egentlige rengøring privat pris ligger på. Det er dog helt sikkert meget mindre end du går og tror. Vores rengøring privat priser afhænger i høj grad af, hvor stort et areal, du skal have gjort rent. Derudover er der andre faktorer der spiller ind, såsom hvor ofte du ønsker vores rengøringshjælp og hvilken type rengøring du vil have.

  Du kan læse mere om vores vejledende priser ved at klikke her.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Du har forneden mulighed for at kigge på vores vejledende priser

  Vi tilbyder desuden on demand rengøring med kort varsel til kr. 480 pr. time

  Op til 70 m2

  kr. 510
  • Pris pr. gang

  71 - 100 m2

  kr. 575
  • Pris pr. gang

  101 - 130 m2

  kr. 640
  • Pris pr. gang

  131 - 160 m2

  kr. 755
  • Pris pr. gang

  161 - 200 m2

  kr. 860
  • Pris pr. gang

  Rengøring Privat København - din ekspert med 15 års erfaring

  Når vi gør rent hos dig, bliver kvalitet og fleksibilitet altid vægtet højt. Vi forstår godt, at du vælger privat rengøring i København for at få mere tid til familie, børn og venner.

  Derfor arrangerer vi din rengøring, præcis så det passer ind i din hverdag og efter dine behov. En rengøring er nemlig ikke nødvendigvis det samme for dig, som det er for din nabo, og det tager vi altid højde for.

  Vi tilbyder en grundig rengøring af hele din bolig, men hvis du kun har brug for hjælp til at ordne dit køkken og badeværelset, strikker vi altid et godt tilbud på rengøring sammen til dig.

  Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsprodukter

  Som rengøringsfirma er det nødvendigt at bruge en række forskellige produkter, når vi tager kampen op mod skidt og snavs. Derfor har vi valgt udelukkende at bruge miljøvenlige produkter, når vi kommer ud til en privat rengøring i København.

  Det betyder, at du kan være sikker på at få en kvalitetsrengøring uden brug af produkter, der belaster miljøet. Hvis nogen i din husstand har allergi, er det også en naturlig fordel, at dit hjem bliver gjort rent, uden at vi bruger produkter med unødige tilsætningsstoffer.

  Fordele ved professionel privat rengøring i København

  Det har en lang række fordele, hvis du vælger at hyre professionelle til at klare rengøringen hjemme hos dig. Og det giver naturligvis dig mere tid til at tænke på andet end rengøring.

  Når du vælger os til at stå for en privat rengøring i København, er du altid sikret en grundig og effektiv rengøring, hvor vi altid kommer helt ud i hjørnerne.

  Vi har kun professionelle rengøringsassistenter ansat med mange års erfaring, og de leverer et skinnende og støvfrit resultat hver gang. Vi medbringer selvfølgelig selv det nødvendige rengøringsudstyr.

  Fast rengøringsaftale på privat rengøring København

  Er du på udkig efter fast, privat rengøring i København? Med en fast rengøringsaftale hos os slipper du for at skulle bruge tid på at kontakte os hver gang, du ønsker at få gjort rent derhjemme.

  Det kræver blot, at vi aftaler et fast tidspunkt for, hvornår vores rengøringsteam må komme og svinge støvsuger og moppe hos dig. Det er til mindst gene for dig.

  Efter 15 år i branchen har vi lært, at ingen opgaver er identiske. Vi strikker en skræddersyet aftale sammen lige efter dine ønsker og behov. Det giver det bedste resultat.

  Troværdig virksomhed

  Bekymringsfri hverdag

  Rengøring når det passer dig

  Privat rengøring i København til kundevenlige priser

  Hvad koster vores rengøring til private i København? Det vil være svært at give en generel pris på. Vores priser på rengøring af private hjem afhænger af, hvor stort dit hjem er, hvor ofte vi skal komme forbi, og hvilken type rengøring du ønsker.

  Uanset hvad du ønsker af os, så garanterer vi en skarp og konkurrencedygtig pris, som ikke vil vælte dit månedlige husholdningsbudget.

  Udover en grundig rengøring af dit hjem tilbyder vi også trappevask og vinduespudsning til private i hele København. Du kan se vores vejledende priser her.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi stræber altid efter at tilbyde det bedste til vores kunder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Ring til os for at høre nærmere om priser og yderligere detaljer. Vi ser frem til at høre fra dig.


   Der er ingen grund til bekymringer

   Det er helt naturligt at være lidt utryg, ved at lukke fremmede ind i dit hjem. Derfor gør vi utrolig meget ud af, at du kan føle dig tryg og sikker. Du behøver nemlig ikke have nogle bekymringer ved at vælge os.

   Vi kan dog godt forstå, hvis du har det sådan, men vi vil gøre vores bedste for, at du føler dig tryg. Vi behandler dine ejendele og dit hjem, som vi også vil behandle vores eget. Alle vores medarbejdere arbejder efter dette princip og besidder derfor god moral og etik.

   Vi går altid til alle opgaver med en professionel og effektiv tilgang.

   Privat rengøring i Storkøbenhavn

   I en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til rengøringen, er A.J. Multiservice altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel rengøring privat, så du ikke behøver løfte en finger. Udover Vestegnsområdet og Nordsjælland yder vi også privat rengøring København, privat rengøring Frederiksberg og privat rengøring Amager.

   Med vores mere end 15 års erfaring i branchen, har vi prøvet lidt af hvert. Du kan derfor være sikker på, at vi altid efterlader et rent og pænt hjem, når vi er færdige. For os findes der ikke noget vigtigere end glade og tilfredse kunder. Vi stræber derfor altid efter at yde den bedst mulige service hver dag.

   Kontakt os hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Indhent et tilbud