Privat rengøring

A.J. Multiservice ApS udfører privat rengøring i Københavnsområdet

Få et uforpligtende tilbud

Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS


  Det er ikke længere nødvendigt at stå for rengøringen selv

  Det har faktisk aldrig været nemmere, ikke selv at skulle stå for det.

  Bor du i området omkring Vallensbæk, Taastrup, Glostup, Albertslund og/eller Brøndby, så er A.J. Multiservice ApS førende inden for privat-rengøring i, hvad vi mener er, Danmarks dejligste område.

  Danskerne har virkelig taget imod rengøring privat. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du her læse nogle råd om at bestille privat rengøring.

  Privat rengøring priser

  Hvad koster privat rengøring? Det er svært at sige, hvad den egentlige rengøring privat pris ligger på. Det er dog helt sikkert meget mindre end du går og tror. Vores rengøring privat priser afhænger i høj grad af, hvor stort et areal, du skal have gjort rent. Derudover er der andre faktorer der spiller ind, såsom hvor ofte du ønsker vores rengøring og hvilken type rengøring du vil have.

  Vi gør selvfølgelig vores bedste for at imødekomme dine ønsker, så du får den bedste privat rengøring pris kombineret med den rette service. Du har mulighed for at vælge en fast aftale eller vi kan komme, når du har behov for det. Vi gør alt for at du får et rent hjem, samtidig med at du under alle omstændigheder er sikret konkurrencedygtige priser.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 39 39 31 15.

  Der er ingen grund til bekymringer

  Det er helt naturligt at have betænkeligheder, ved at lukke fremmede ind i dit hjem. Derfor gør vi utrolig meget ud af, at du kan føle dig tryg og sikker. Du behøver nemlig ikke have nogle bekymringer ved at vælge os.

  Vi kan dog godt forstå, hvis du har betænkeligheder, men disse vil vi helt sikkert gøre til skamme. Vi behandler dine ejendele og dit hjem, som vi også vil behandle vores eget. Alle vores medarbejdere arbejder efter dette princip og besidder derfor god moral og etik.

  Vi går altid til alle opgaver med en professionel og effektiv tilgang.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi stræber altid efter at tilbyde det bedste til vores kunder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Ring til os for at høre nærmere om priser og yderligere detaljer. Vi ser frem til at høre fra dig.


   Vi gør det nemt at få et rent hjem

   Vi ved, at det ikke altid er lige nemt at finde ud af, hvornår der skal gøres rent. Vi har alle forskellige hverdage og behov, og det er inklusive behovet for at gøre rent. Derfor har vi gjort det nemt for vores kunder at opsætte en rengøringsplan, der er fleksibel og passer til lige netop deres behov.

   Troværdig virksomhed

   Vi er et registeret firma, og udfører ikke sort rengøring. Du får rengøring, der følger reglerne – både for lovlig rengøring og for at få gjort et ordentlig stykke arbejde.

   Bekymringsfri hverdag

   Du slipper for at skulle bekymre dig om, at du har de fornødne rengøringsmidler. A.J. Multiservice medbringer selv det, som skal benyttes til opgaven. Dermed slipper du også for den bekymring i hverdagen.

   Rengøring når det passer dig

   Når hjemmet trænger til en kærlig hånd, så skal der ikke meget til, før rengøringen virker uoverskuelig. Med vores private rengøring, behøver du ikke at løfte en finger. Vi ordner det hele for dig, så du ikke selv behøver at bekymre dig om støvsugning og aftørring.

   Privat rengøring i Storkøbenhavn

   I en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til rengøringen, er A.J. Multiservice altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel rengøring privat, så du ikke behøver løfte en finger. Udover Vestegnsområdet og Nordsjælland yder vi også privat rengøring København, privat rengøring Frederiksberg og privat rengøring Amager.

   Med vores mere end 15 års erfaring i branchen, har vi prøvet lidt af hvert. Du kan derfor være sikker på, at vi altid efterlader et rent og pænt hjem, når vi er færdige. For os findes der ikke noget vigtigere end glade og tilfredse kunder. Vi stræber derfor altid efter at yde den bedst mulige service hver dag.

   Kontakt os hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.