Trappevask

Få udført professionel trapperengøring og undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS.


  Vi tilbyder en professionel trappevask, så trappen igen bliver skinnende ren og fri for svans og pletter.

  En trappe udsættes hver dag for adskillige par fødder i mere eller mindre beskidte sko, der sætter en masse skidt på hvert eneste trin.

  Det har faktisk aldrig været nemmere, ikke selv at skulle stå for det.

  Vi tilbyder professionel trappevask hos virksomheder, boligforeninger, kommunale ejendomme og grundejerforeninger i Storkøbenhavn. Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen og vi har stået for trappevasken for et utal af forskellige kunder. Vi har derfor den helt rigtige ekspertise, der betyder at vi altid efterlader dine trapper rene og pæne, når vi har været forbi.

  Vi stræber altid efter at levere den bedste service og du kan trygt stole på at vi klarer din trappevask utrolig effektivt og grundigt.

  Bor du i området omkring Vallensbæk, Taastrup, Glostup, Albertslund og/eller Brøndby, så er A. J. Multiservice ApS førende inden for trappevask København, hvad vi mener er, Danmarks dejligste område.

  Hvad koster trappevask?

  Hos A.J. Multiservice tilbyder vi trappevask til virksomheder, boligforeninger og kommunale ejendomme i hele Storkøbenhavn.
  Trapperne bliver jo brugt hver dag og bliver derved udsat for en masse snavs, skidt og slitage. Igennem vores mere end 15 års erfaring ved vi derfor, at en opgave som trappevask Frederiksberg skal udføres rigtig grundigt for, at det giver et pænt og rent resultat.

  Vores mange kunder kræver noget forskelligt af os, da de har forskellige ønsker og behov til deres trappevask, såsom hvad og hvor meget vi skal udføre og hvor ofte vi skal komme. Derfor er vores trappevask priser varierende, alt efter størrelsen og omfanget på din opgave.

  Mulighed for skræddersyet trappevask

  Selvom det er er svært at give en nøjagtig pris, garanterer vi, at når du vælger os, at du får en billig trappevask uden at det går ud over kvaliteten af rengøringen. Fordi vores medarbejdere er dygtige, erfarne og meget effektive, er det derfor muligt for os at tilbyde dig en trappevask pris, der er blandt de bedste på markedet.

  Vi tilbyder også at skræddersy et tilbud, der passer fuldstændig til de behov du må have. Vi kommer derfor gerne ud og besigtiger ejendommen, så vi nemmere kan give det bedste tilbud på trappevask til dig.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 39 39 31 15.

  Høj kvalitet og god service

  Vores vigtigste opgave er at trappeopgangen i din ejendom eller virksomhed fremstår ren og indbydende. Da vi lægger stor vægt på at gøre vores kunder tilfredse, giver vi altid lidt ekstra service, der lige giver det sidste for helhedsindtrykket, når vi nu alligevel er i gang med opgaven.

  Når vores medarbejdere er i gang med trappevasken, udfører de nemlig samtidig de små ekstra opgaver, der gør opgangen mere indbydende. Det kan f.eks. være at fjerne spindelvæv i hjørnerne eller aftørre gelænderne for støv. Dette skaber et langt mere tilfredsstillende resultat, hvilket samtidig betyder tilfredse kunder, som er det vi lever af.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi stræber altid efter at tilbyde det bedste til vores kunder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Ring til os for at høre nærmere om priser og yderligere detaljer. Vi ser frem til at høre fra dig.


   Miljøvenlig trappevask til dig der værner om miljøet

   Når du vælger A.J. Multiservice, får du et professionelt firma til at stå for trappevasken i din opgang. Du kan derfor altid regne med at vi har styr på tingene og har den helt rigtige ekspertise til at udføre opgaven. Når vi kommer og rengør din trappeopgang, anvender vi udelukkende rengøringsartikler og rengøringsmidler, der ikke belaster miljøet og samtidig tager hensyn til trapperne.

   Vi benytter os af professionelle redskaber, såsom mopper, som er designet til at fjerne alt snavset og beskytte belægningen på trapperne. I kombinationen med de rette rengøringsmidler, der passer til belægningen, giver dette et perfekt og pænt resultat, samtidig med at trappen holder sig flot i meget længere tid.

   Det betyder noget for brugerne, at trappen er ren og pæn. Det er det første, man lægger mærke til, når man kommer hjem og tager afsted. De passer derfor oftest bedre på trappeopgangen og holder den fri for affald og andet, når trapperne er nyvaskede og pæne. Så udover at vi sørger for at behandle trappen, så den holder længere, gør brugerne det også. Derfor får i en trappeopgang der holder mange år ud i fremtiden.

   Så tøv ikke med at kontakte os, så du kan få en ren og pæn trappeopgang.

   Forventninger ved trappevask

   Du kan altid forvente, at din trappeopgang er gjort fuldstændig ren og pæn, når vi har været forbi. En trappevask hos os starter altid med en grundig støvsugning, inden vi begynder at vaske. Derved sikrer vi os, at alt støv og skidt er væk inden vasken begynder. Derudover rengør vi gelænderne og fjerner støv og spindelvæv i hjørnerne. Samtidig passer vi på miljøet, ved at bruge miljøvenlige plejemidler.

   Dette er vores faste fremgangsmåde, da det sikrer det bedst mulige resultat hver gang. Vi sørger derfor for at kvaliteten er høj, så du altid vil være tilfreds med vores arbejde. Når du er glad og tilfreds, er vi nemlig det samme.

   Kontakt os hvis ønsker et uforpligtende tilbud eller gerne vil høre nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Indhent et tilbud