Erhvervsrengøring København

Få en grundig erhvervsrengøring i København som vil leve op til alle dine forventninger. Kontakt os i dag og få branchens bedste tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS


  Professionel erhvervsrengøring i København

  Renlighed er en vigtig del af arbejdspladsens ve og vel? Selvfølgelig ikke fysisk for arbejdspladsen men for de ansatte, som arbejder for firmaet. Grundig rengøring kan du selvfølgelig få ved selv at stå for det, hvilket kan tage en masse af din egen arbejdstid. Heldigvis tilbyder vi hos A.J. Multiservice, måske, den bedste erhvervsrengøring i København.

  Vi har mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen. Det er bl.a. din garanti for, at vi får din virksomhed til stråle, som var det en hel ny arbejdsplads. Den erhvervsrengøring som vi tilbyder, skræddersyer vi efter din virksomheds behov til fornuftige priser..

  Effektiv & fleksibel erhvervsrengøring

  Vi leverer altid en effektiv og fleksibel erhvervsrengøring i København til din virksomhed. Er du derfor på udkig efter en rengøringspartner, som både lytter efter dine behov, men i den grad også følger op på vores rengøring løbende, så de opfylder alle dine krav? Ja, så klik herunder og få et uforpligtende tilbud allerrede i dag.

  Vores Erhvervsrengøring metoder

  Vi benytter kun de bedste miljøvenlige rengøringsmidler, som er med til at skabe de bedste resultater. Vores medarbejder er uddannet og oplært i at kende præcis, hvor bakterier har størst tendens til være placeret.

  Med vores brede erfaring og faglige viden, kender vi til de mest effektive metoder indenfor rengøring, som er med til at sikre, at du får den bedste erhvervsrengøring i København indenfor rengøringsbranchen.

  Effektiv erhvervsrengøring i København

  Hos A.J. Multiservice erhvervsrengøring i København har vi erfaret, at behovet for erhvervsrengøring aldrig er den samme, derfor har vi stor fokus på at bevare vores fleksibilitet for vores kunder. Vi ved nemlig at rengøringsbehovet på kontor er anderledes end f.eks. en vuggestue eller restaurant, hvor forholdene er forskellige.

  Over 15 års erfaring

  Vi har heldigvis masser af erfaring med erhvervsrengøring i næsten hver en erhvervsbranche. Det gør at vi kan tilbyde at komme med vores brede erfaring og klare rengøringen for din virksomhed. Udover at vi garanterer dig en professionel og effektiv erhvervsrengøring i København, garanterer vi også, at når vi kommer forbi, så vil din arbejdsplads være i de bedste hænder.

  Udfyld vores kontaktformular i dag, eller giv os et kald på 39 30 31 15 eller send os en mail til info@ajmultiservice.dk

  Erhvervsrengøring København pris

  Alle vores priser til erhvervsrengøring i København vil blive vurderet efter, at vi har fået skræddersyet et tilbud til dig efter dine behov. Vi føler nemlig, at vi på den måde kan sammensætte den helt rigtige pris for dig fremfor, at vi “bare” får sammensat en prisskabelon for vores erhvervsrengøring. Det gavner dig ikke, at vi eksempelvis siger, at vores erhvervsrengøring i København koster 400 kr i timen. Du ved nemlig ikke, hvad du får ud af dette.

  Sundt & rent arbejdsmiljø

  Vælger du A.J. Multiservice for at stå for din erhvervsrengøring, så kan vi med sikkerhed i stemmen fortælle, at vi sikrer dig og dine medarbejdere et sundt og rent arbejdsmiljø. Med vores mange års erfaring kan vi med garanti hjælpe dig med alle slags rengøringsopgaver.

  Så tøv ikke med at kontakt os, så du kan få rene og sunde omgivelser.

  Skal du have erhvervsrengøring i København?

  Hvis det er tilfældet, er du mere end velkommen til at kontakte os, og høre mere om vores erhvervsrengøring i København.

  Hos os er det første tilbud uforpligtende, så du kan frit udfylde vores kontaktformular, eller ringe til os på telefonen herunder.


   Indhent et tilbud