Privat rengøring Vanløse

Har du ikke timer nok i døgnet til at nå rengøringen hjemme i privaten? Hos os får du branchens bedste priser på miljøvenlig rengøring i Vanløse

Få et uforpligtende tilbud

Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS


  Privat rengøring Vanløse - lige efter dine behov

  Der kan være utallige grunde til, at du vælger at bestille privat rengøring i Vanløse hos os. Når sæsonerne skifter, giver det ofte anledning til en grundig hovedrengøring.

  Hvis du er ved at flytte ud eller netop skal til at rykke ind i en ny bolig, står vi klar med en komplet flytterengøring, så du kan fokusere på alt andet, der er forbundet med at flytte.

  Uanset hvorfor du ønsker en privat rengøring, så kommer vi forbi med kost og spand, lige når det passer dig og din familie.

  Få en fast rengøringsaftale på privat rengøring i Vanløse

  Vil du helst slippe for at skulle bestille og arrangere rengøringshjælp flere gange om måneden? Med en fast rengøringsaftale på privat rengøring i Vanløse, undgår du besværet og kan blot nyde at komme hjem til en skinnende ren lejlighed.

  Det kræver blot, at du fortæller, hvornår du gerne vil have, at vores erfarne rengøringshold kommer ud til dig. Vi har 15 års erfaring med rengøring hos private, så vi ved, at ingen behov er ens. Derfor laver vi i fællesskab med dig den løsning, der passer dig bedst.

  Få gjort rent med miljøvenlige rengøringsprodukter

  I rengøringsbranchen fokuserer vi mere og mere på at beskytte vores miljø og omgivelser. Derfor tager vi selvfølgelig også vores del af ansvaret ved udelukkende at bruge miljøvenlige produkter, som ikke belaster miljøet.

  Vi kommer dagligt rundt i mange hjem og bruger forskellige produkter for at opnå en kvalitetsrengøring. Men vi går aldrig på kompromis med miljøet, når vi gør rent hos vores kunder.

  Så når du vælger os til din næste private rengøring i Vanløse, garanterer vi et bæredygtigt og allergivenligt resultat.

  Få et gratis privat rengøring tilbud i Vanløse

  Hos A.J. Multiservice tilbyder vi kun den bedste service til de bedste priser til vores kunder. Det har været vores mission siden vi fik etableret vores rengøringsfirma, tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi giver gerne et gratis tilbud efter dine behov.


   Fordelene er mange ved privat rengøring i Vanløse

   Når du hyrer vores professionelle rengøringspersonale til at gøre rent hjemme hos dig, har det en masse fordele. Først og fremmest frigiver det en masse tid, som du kan bruge på noget bedre.

   Med en privat rengøring i Vanløse vil du måske opleve, at der bliver gjort bedre rent, end hvis du selv står for det. Vi har nemlig mere end 15 års erfaring med rengøring i danske hjem.

   Ved at lade os stå for din rengøring får du desuden et sundere indeklima, der nedsætter risikoen for sygdom og allergi. Vi tager selvfølgelig også selv det rette udstyr og produkter med, så du slipper for at tænke på den del.

   Troværdig virksomhed

   Bekymringsfri hverdag

   Rengøring når det passer dig

   Bestil privat rengøring i Vanløse til konkurrencedygtige priser

   Hvad skal du betale for en privat rengøring i Vanløse? Det kan være svært at give en præcis pris på. Prisen på vores ydelser afhænger først og fremmest af, hvor mange kvadratmeter vi skal gøre rent, og hvor ofte vi skal komme hjem til dig.

   Vi oplever kunder, der kun vil have rengjort deres køkken og badeværelse hver 14. dag, mens andre ønsker en grundig hovedrengøring hver uge. Vi klarer begge dele til en fair og konkurrencedygtig pris, der ikke vælter dit budget.

   Du er velkommen til at dykke ned i vores vejledende priser og kontakte os på telefon 39 39 31 15, hvis vores ydelser er noget for dig.

   Indhent et tilbud