Privat rengøring Herlev

Kniber det med at finde tiden til at gøre rent? Og vil du gerne slippe for det? Lav en fast aftale om privat rengøring i Herlev. Bliv klogere på vores ydelser her.

Få et uforpligtende tilbud

Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS


  Privat rengøring Herlev - når du ønsker det

  Overvejer du at lave en fast aftale om privat rengøring i Herlev? Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning til dig, der matcher dine ønsker og behov.

  Vi har sat os for, at vores kunder skal have mere tid i hverdagen til familie, venner, eller hvad der ellers betyder noget for den enkelte familie. En nem og hurtig måde, du får mere tid, er ved at lade os stå for rengøringen hjemme hos dig.

  Du skal blot fortælle os, hvornår og hvordan du ønsker, at vi skal gøre rent hos dig. Så sørger vi for, at dit hjem bliver skinnende rent.

  Vi tilbyder fleksibel og privat rengøring i Herlev, som bliver tilpasset til alle dine behov.

  Nemt og billigt med en fast aftale til privat rengøring i Herlev

  Står du og leder efter privat rengøring i Herlev? Så skulle du overveje at lave en fast rengøringsaftale med os. 

  Med en fast rengøringsaftale undgår du at bruge tid på at arrangere rengøring, hver gang der trænger.

  Du skal bare fortælle os, hvornår og hvordan du ønsker, vi skal gøre rent hos dig. Så strikker vi en aftale sammen efter dine behov. 

  Du er samtidig garanteret en lav og konkurrencedygtig pris.

  Vi tænker på miljøet, når vi gør rent hos dig

  Hensynet til miljøet står højt på vores liste. Vi gør rent for mange mennesker hver dag, hvilket kræver mange forskellige rengøringsprodukter. Men vi gør det forsvarligt ved udelukkende at bruge miljøvenlige produkter, der ikke belaster miljøet.

  Når du bestiller en privat rengøring i Herlev hos os, er du altid sikret, at vi kun bruger produkter i dit hjem, som vi kan stå inde for miljømæssigt. Det betyder også, at vi kan tilbyde en rengøringsservice, der ikke går på kompromis, når det kommer til eksempelvis allergikere.

  Få et gratis privat rengøring tilbud i Herlev


   Hvad er der af fordele ved vores rengøring til private i Herlev?

   Det har en masse fordele, når du vælger professionelle til at stå for din rengøring. Det giver naturligvis dig en masse ekstra tid, som du kan bruge på andet end rengøring.

   Når du hyrer os til privat rengøring i Herlev, får du et hold af erfarne folk, der ved, hvordan de effektivt og grundigt skal få dit hjem til at skinne.

   Samtidig får du også et sundere indeklima, der sænker risikoen for sygdom og allergi. Vi kan også tage vinduesskraberen med og klare pudsningen af dine vinduer, når vi alligevel er i gang.

   Troværdig virksomhed

   Bekymringsfri hverdag

   Rengøring når det passer dig

   Få del i vores fordelagtige priser på privat rengøring i Herlev

   Når du vælger os til at stå for rengøringen i dit hjem, er du altid sikret fair priser, der kan konkurrere med de billigste på markedet.

   Det behøver nemlig ikke at koste alverden, hvis du ønsker privat rengøring i Herlev. Ingen opgaver er ens. Derfor kan det være svært at give en præcis pris på vores rengøringsservice, da det afhænger af størrelsen på dit hjem, og hvor ofte vi skal komme hjem til dig.

   Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på en hvilken som helst opgave. Du kan også finde en oversigt over vores vejledende priser.

   Vil du gerne i kontakt med os? Så giv os et kald på telefon 39 39 31 15.