Privat rengøring Frederiksberg


  Privat rengøring Frederiksberg - når det passer dig

  Er du interesseret i privat rengøring på Frederiksberg? Hos A.J Multiservice får du kvalitetsrengøring til kundevenlige priser.

  Undersøgelser viser, at fire ud af ti danske familier kun har kvalitetstid med deres børn én gang om ugen. Grunden er ganske enkelt, at de adspurgte familier har for travlt i hverdagen.

  Derfor er det bedste argument for at få hjælp til privat rengøring på Frederiksberg nemlig også, at du får bedre tid til at se dine børn, venner og familie. Det er tilmed nemt og billigt. Vi rykker ud med kost og moppe, når det passer ind i din travle hverdag, så du ikke skal tænke mere på rengøringen hjemme hos dig.

  Få dig en fast rengøringsaftale med privat rengøring på Frederiksberg

  Størstedelen af vores kunder med en fast rengøringsaftale får besøg af vores rengøringsassistenter en gang om ugen. De leverer en grundig hovedrengøring, hvor de kommer helt ud i krogene.

  Men vi ved også, at der ikke er to boliger eller to kunder, der er ens. Derfor leverer vi ikke en standardløsning, men tilpasser rengøringen præcis efter dine ønsker.

  Hvis du bestiller en fast aftale med os om privat rengøring på Frederiksberg, så slipper du for bøvlet med løbende at bestille rengøring. Samtidig kvitterer vi med en fast lav og fordelagtig pris.

  Vi passer på miljøet med allergivenlige rengøringsprodukter

  Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse, når de kommer hjem efter en rengøring. Men det ligger os også meget nært, at vi ikke skal belaste miljøet med de produkter, vi bruger til privat rengøring på Frederiksberg.

  Vi garanterer, at vi kun bruger rengøringsmidler, der er milde ved miljøet og vores omgivelser. Det er et nødvendigt ansvar, vi har påtaget os, da vi dagligt kommer ud i mange forskellige hjem.

  Det sikrer dig, at din næste rengøring med os er både bæredygtig og allergivenlig.

  Få et gratis privat rengøring tilbud i Frederiksberg

  Tøv ikke med at kontakte os for et gratis tilbud på din rengøring, hvis du er på udkig efter et rengøringsfirma på Frederiksberg, som kun tilbyder alle vores kunder den bedste service til de bedste priser til vores kunder.


   Klare fordele ved professionel og privat rengøring på Frederiksberg

   Når du hyrer os til at stå for rengøringen hos dig, sender vi professionelle folk med mange års erfaring i privat rengøring på Frederiksberg. Vores rengøringsassistenter ved, hvad de laver, og du vil blive overrasket over resultatet.

   Skal vi ikke stå for støvsugning og gulvvask i din bolig, så du kan bruge din tid på noget bedre end rengøring? Når vi har været forbi hjemme hos dig, garanterer vi et godt og sundt indeklima, der mindsker risikoen for sygdom og allergi.

   Troværdig virksomhed

   Bekymringsfri hverdag

   Rengøring når det passer dig

   Fair og konkurrencedygtige priser på privat rengøring på Frederiksberg

   Det behøver ikke at koste alverden, hvis vi skal stå for rengøringen hjemme hos dig. Uanset om du søger rengøring af hele dit hjem eller blot vil have hjælp til køkken og badeværelset, så får du en effektiv og grundig rengøring til en fair pris.

   Der er ingen behov, der er ens, og derfor kan det også være svært at komme med en konkret pris på privat rengøring på Frederiksberg. Men du kan finde vores vejledende priser her.

   Vi tager også gerne vinduesskraberen med, hvis vi skal pudse dine vinduer, når vi alligevel er i gang.

   Du kan fange os på telefon 39 39 31 15.

   Indhent et tilbud