Privat rengøring

Her kan du læse 4 grunde til at vælge privat rengøring hos A. J. Multiservice

Få professionel privat rengøring her

Har du overvejet at få rengøringshjælp til rengøring i dit eget hjem?

Det er meget normalt, at de fleste selv står for sin egen rengøring. Men rengøring tager også bare rigtig meget af ens tid. Man kan næsten kalde rengøring for en tidsdriver, men det er noget som skal gøres uden, at man rigtig har løst til det. 

Vi forstår fuldt ud, at du nogle gange bare ønsker at sidde på din sofa, være sammen med dine børn og / eller venner, eller for den sags skyld tage op for at træne, uden at skulle tænke på rengøringen derhjemme.

Rengøring har en stor betydning for ens sundhed

Du kan læse mere om rengøring og sundhed inde på sundhedsstyrelsen.

Det er enormt vigtigt, at får gjort ordenligt rent derhjemme. Heldigvis behøver du ikke selv at stå for rengøringen. Faktisk behøver du ikke at løfte en finger, hvis du kontakter A. J. Multiservice for at stå for din rengøring. 

Udfyld vores kontaktformular, så skal vi nok vende retur med et tilbud, som du – måske – ikke kan takke nej til. 


  Få mere fritid i hverdagen med privat rengøringshjælp

  Er du en af de personer, som også ønsker mere fritid og frihed i hverdagen? Hos A. J. Multiservice gør vi det nemt for dig at få et rent hjem. Og selvom vi alle har forskellige hverdage og behov, kan vi altid udforme en rengøringsplan, som er opsat præcis ud fra din hverdag, dine ønsker og dine behov.

  Forneden kan du læse 3 grunde til, at du skal vælge os som din rengøringspartner.

  Troværdig virksomhed

  Vi er et registeret firma, og udfører ikke sort rengøring. Du får rengøring, der følger reglerne – både for lovlig rengøring og for at få gjort et ordentlig stykke arbejde.

  Bekymringsfri hverdag

  Du slipper for at skulle bekymre dig om, at du har de fornødne rengøringsmidler. A. J. Multiservice medbringer selv det, som skal benyttes til opgaven. Dermed slipper du også for den bekymring i hverdagen.

  Rengøring når det passer dig

  Når hjemmet trænger til en kærlig hånd, så skal der ikke meget til, før rengøringen virker uoverskuelig. Med vores private rengøring, behøver du ikke at løfte en finger. Vi ordner det hele for dig, så du ikke selv behøver at bekymre dig om støvsugning og aftørring.

  Det er ikke længere nødvendigt at stå for rengøringen selv

  Det har faktisk aldrig været nemmere, ikke selv at skulle stå for det.

  Bor du i området omkring Vallensbæk, Taastrup, Glostup, Albertslund eller Brøndby og omegn, så er A.J. Multiservice ApS førende inden for privat rengøring.

  Udfyld vores kontaktformular allerede i dag, så kommer vi med et gratis tilbud.

  Privat rengøring priser

  Hvad koster privat rengøring? Det er svært at sige, hvad den egentlige rengøring privat pris ligger på. Det er dog helt sikkert meget mindre end du går og tror. Vores rengøring privat priser afhænger i høj grad af, hvor stort et areal, du skal have gjort rent. Derudover er der andre faktorer der spiller ind, såsom hvor ofte du ønsker vores rengøringshjælp og hvilken type rengøring du vil have.

  Du kan læse mere om vores vejledende priser ved at klikke her.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Du har forneden mulighed for at kigge på vores vejledende priser

  Vi tilbyder desuden on demand rengøring med kort varsel til kr. 480 pr. time

  Op til 70 m2

  kr. 510
  • Pris pr. gang

  71 - 100 m2

  kr. 575
  • Pris pr. gang

  101 - 130 m2

  kr. 640
  • Pris pr. gang

  131 - 160 m2

  kr. 755
  • Pris pr. gang

  161 - 200 m2

  kr. 860
  • Pris pr. gang

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi stræber altid efter at tilbyde det bedste til vores kunder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Ring til os for at høre nærmere om priser og yderligere detaljer. Vi ser frem til at høre fra dig.


   Der er ingen grund til bekymringer

   Det er helt naturligt at have betænkeligheder, ved at lukke fremmede ind i dit hjem. Derfor gør vi utrolig meget ud af, at du kan føle dig tryg og sikker. Du behøver nemlig ikke have nogle bekymringer ved at vælge os.

   Vi kan dog godt forstå, hvis du har betænkeligheder, men disse vil vi helt sikkert gøre til skamme. Vi behandler dine ejendele og dit hjem, som vi også vil behandle vores eget. Alle vores medarbejdere arbejder efter dette princip og besidder derfor god moral og etik.

   Vi går altid til alle opgaver med en professionel og effektiv tilgang.

   Privat rengøring i Storkøbenhavn

   I en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til rengøringen, er A.J. Multiservice altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel rengøring privat, så du ikke behøver løfte en finger. Udover Vestegnsområdet og Nordsjælland yder vi også privat rengøring København, privat rengøring Frederiksberg og privat rengøring Amager.

   Med vores mere end 15 års erfaring i branchen, har vi prøvet lidt af hvert. Du kan derfor være sikker på, at vi altid efterlader et rent og pænt hjem, når vi er færdige. For os findes der ikke noget vigtigere end glade og tilfredse kunder. Vi stræber derfor altid efter at yde den bedst mulige service hver dag.

   Kontakt os hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Indhent et tilbud