PRIVAT RENGØRING

A.J. Multiservice ApS udfører privat rengøring i Københavnsområdet

Få et uforpligtende tilbud

Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS

Kontakt os

Det er ikke længere nødvendigt at stå for rengøringen selv.

Det har faktisk aldrig været nemmere, ikke selv at skulle stå for det.

Bor du i området omkring Vallensbæk, Taastrup, Glostup, Albertslund og/eller Brøndby, så er A.J. Multiservice ApS førende inden for privat-rengøring i, hvad vi mener er, Danmarks dejligste område.

  • At hyre professionelt rengøringspersonale til at gøre rent i hjemmet har adskillige fordele.

  • Det frigiver tid, som du i stedet kan bruge sammen med din familie, venner eller dig selv.

  • Det kan betyde, at du får gjort bedre rent, end hvis du selv står for det, fordi din hverdag er travl og fyldt med aktiviteter.

  • Du opdager, at du endelig kan få gjort flere af de ting, du har villet længe, nu hvor du ikke skal bruge tid på rengøringen.

Danskerne har virkelig taget imod rengøring privat. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du her læse nogle råd om at bestille privat rengøring.

GIV ET GAVEKORT

til én du holder af.

Vores professionelle og dygtige personale sikrer et skinnende rent og professionelt resultat hver gang.

Glæd en af dine nærmeste med et gavekort til rengøring.
Et gavekort til rengøring er den perfekte gave til alle!

GIV ET GAVEKORT

Privat rengøring priser

Hvad koster privat rengøring? Det er svært at sige, hvad den egentlige rengøring privat pris ligger på. Det er dog helt sikkert meget mindre end du går og tror. Vores rengøring privat priser afhænger i høj grad af, hvor stort et areal, du skal have gjort rent. Derudover er der andre faktorer der spiller ind, såsom hvor ofte du ønsker vores rengøring og hvilken type rengøring du vil have.

Vi gør selvfølgelig vores bedste for at imødekomme dine ønsker, så du får den bedste privat rengøring pris kombineret med den rette service. Du har mulighed for at vælge en fast aftale eller vi kan komme, når du har behov for det. Vi gør alt for at du får et rent hjem, samtidig med at du under alle omstændigheder er sikret konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 39 39 31 15.

Der er ingen grund til bekymringer

Det er helt naturligt at have betænkeligheder, ved at lukke fremmede ind i dit hjem. Derfor gør vi utrolig meget ud af, at du kan føle dig tryg og sikker. Du behøver nemlig ikke have nogle bekymringer ved at vælge os.

Vi kan dog godt forstå, hvis du har betænkeligheder, men disse vil vi helt sikkert gøre til skamme. Vi behandler dine ejendele og dit hjem, som vi også vil behandle vores eget. Alle vores medarbejdere arbejder efter dette princip og besidder derfor god moral og etik.

Vi går altid til alle opgaver med en professionel og effektiv tilgang.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

ELLER RING TIL OS FOR AT HØRE NÆRMERE OM PRISER OG YDERLIGERE DETALJER

Kontakt os

Vi gør det nemt at få et rent hjem.

Vi ved, at det ikke altid er lige nemt at finde ud af, hvornår der skal gøres rent. Vi har alle forskellige hverdage og behov, og det er inklusive behovet for at gøre rent. Derfor har vi gjort det nemt for vores kunder at opsætte en rengøringsplan, der er fleksibel og passer til lige netop deres behov.

Privat rengøring København

I en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til rengøringen, er A.J. Multiservice altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel rengøring privat, så du ikke behøver løfte en finger. Udover Vestegnsområdet og Nordsjælland yder vi også privat rengøring København, privat rengøring Frederiksberg og privat rengøring Amager.

Med vores mere end 15 års erfaring i branchen, har vi prøvet lidt af hvert. Du kan derfor være sikker på, at vi altid efterlader et rent og pænt hjem, når vi er færdige. For os findes der ikke noget vigtigere end glade og tilfredse kunder. Vi stræber derfor altid efter at yde den bedst mulige service hver dag.

Kontakt os hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.