Erhvervsrengøring Frederiksberg

Skræddersyet erhvervsrengøring på Frederiksberg lige fra udførelsen af rengøringsopgaver til din pris

Få et uforpligtende tilbud

Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra A.J. Multiservice ApS


  Skræddersyet erhvervsrengøring på Frederiksberg

  Her hos A.J. Multiservice er vi ikke bange for at fortælle, at din arbejdsplads vil få byens bedste erhvervsrengøring på Frederiksberg, hvis du altså få det fra os. Vi skræddersyer altid vores rengøring efter jeres behov. Selvfølgelig skal vi nok stå for de helt basale rengøringspligter og opgaver. Men vi har især fokus på jeres ønsker.

  Over 15 års erfaring

  Står du derfor, og mangler professionel erhvervsrengøring på Frederiksberg? Så skal du overlade opgaven til A.J. Multiservice, fordi vi kan med vores mange års erfaring i rengøringsbranchen garantere dig en skinnende virksomhed, fra første gang vi har været der.

  Skal vi være din nye rengøringspartner, så udfyld vores kontaktformular, ringe til os på 39 30 31 15 eller send os en mail på info@ajmultiservice.dk

  Vores Erhvervsrengørings metoder

  Vi benytter kun de bedste miljøvenlige rengøringsmidler, som er med til at skabe de bedste resultater. Vores medarbejder er uddannet og oplært i at kende præcis, hvor bakterier har størst tendens til være placeret i lokalet.

  Med vores brede erfaring og faglige viden, kender vi til de mest effektive metoder indenfor rengøring, som er med til at sikre, at du får den bedste erhvervsrengøring i Frederiksberg indenfor rengøringsbranchen.

  Den bedste erhvervsrengøring på Frederiksberg

  Alle vores medarbejdere er oplært i at bruge de mest effektive metoder indenfor rengøring. Vores rengøringsprodukter er de bedste i branchen. Ligeledes er de også miljøvenlige. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for, at vi altid kan levere det bedste resultat for dig.

  Ud fra vores mange års erfaring med erhvervsrengøring på Frederiksberg har vi erfaret, at der faktisk er en del arbejdspladser, som engang i mellem har behov for en kærlig hånd, når vi taler om erhvervsrengøring.

  Lad os stå for erhvervsrengøringen

  Støv, stavs og beskidte toiletter er ofte resultatet efter en travl arbejdsuge. Det sidste man tænker på sidst på dagen, det er, at få gjort arbejdspladsen ren. Heldigvis behøver I ikke at tænke mere på det, hvis A.J. Multiservice skal stå for jeres rengøring.

  Erhvervsrengøring Frederiksberg pris

  Vi kan allerede nu fortælle, at vi ikke har nogen prisskema på vores erhvervsrengøring på Frederiksberg. Det er, fordi vi har erfaret, at de fleste arbejdspladser alligevel efterspørger et skræddersyet erhvervsrengøring tilbud. Ens erhvervsrengøring pris vil nemlig variere efter ens behov og ønsker. Der er selvfølgelig nogle grundlæggende rengøringsopgaver, som skal udføres. Men over 50% af opgaverne bliver altid udført efter kundens ønsker og behov.

  Kontakt os i dag og lad os få sammensat den helt rette erhvervsrengøring på Frederiksberg til dig og din arbejdsplads. Vi kan love dig for at vores priser er konkurrencedygtige.

  Udfyld vores kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Få Erhvervsrengøring på Frederiksberg her

  Hvis du gerne vil høre mere om os, eller indhente et uforpligtende tilbud som der passer til din virksomheds behov, så kan du udfylde kontaktformularen, også vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Du er også mere end velkommen til at ringe til os, på vores telefonnummer herunder.


   Indhent et tilbud